Aanmelden voor het ontvangen van exclusieve communicatie over aanbiedingen, evenementen, nieuws, enquêtes, speciale aanbiedingen en gerelateerde onderwerpen per telefoon, e-mail en andere vormen van elektronische communicatie (bijv. communicatie via sociale mediaplatforms).

Door u aan te melden, stemt u ermee in dat Honeywell en haar dochterondernemingen [evenals derden die onze producten distribueren en andere vertrouwde zakelijke partners] marketingcommunicatie te verzenden. U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken.

U gaat akkoord met de algemene voorwaarden van Honeywell en u geeft aan dat u het privacybeleid van Honeywell hebt gelezen en begrepen.

U kunt uw toestemming op elk moment intrekken door op Uitschrijven te klikken. Als u zich wilt afmelden voor alle marketingcommunicatie van Honeywell International Inc. en haar dochterondernemingen en gelieerde bedrijven, klikt u hier.

Voor meer informatie over onze privacypraktijken kunt u ons privacybeleid raadplegen of een e-mail sturen naar [email protected]